Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем проти публікації книги про його сексуальне життя

Люди

17 квітня
231

Девід Бекхем і його історія

Девід Бекхем проти публікації книги про його сексуальне життя

ЗІРКИ STORRISS

 

Книга «Будинок Бекхемів: гроші, секс і влада» журналіста-розслідувача Тома Бавера вийде 20 червня та розкриє неймовірні відкриття про пару. В розмові з виданням The Mirror Том натякнув, що в книзі будуть досліджувати зв’язки Девіда або будь-які нові звинувачення: «Ті, хто хоче знати про сексуальне життя Бекхема, не будуть розчаровані».

 

Бавер написав книгу про Бекхемів, хоча не брав у них інтерв’ю віч-на-віч. Замість цього автор провів дві довгі зустрічі зі старшим членом команди Девіда та чимало інших розмов із людьми, які мали справи з Девідом. Водночас автор мовив, що пара ускладнила йому дослідження історії.

 

 

Том пояснив: «Бекхеми подбали про те, щоб багато людей не розмовляли зі мною. Але я знайшов достатньо людей, щоб поспілкуватися, і отримав багато дуже цікавих відкриттів. Це була книга, яка мене здивувала. «Ми думаємо, що знаємо все. Але насправді є чимало інформації, про яку ми не знаємо і про що громадськість дізнається».

 

48-річний колишній футболіст згадав про свій так званий роман з Ребеккою Лоос у документальному фільмі Netflix про Бекхема торік у листопаді. Однак Девід не згадував прямо про роман і не визнав жодної провини, проте розповів про «жахливі» наслідки, через які, як він стверджував, «почувався хворим щодня».

 

46-річна Ребекка, яка працювала помічницею Девіда до того, як 2004 року оприлюднила подробиці їхнього передбачуваного таємного зв’язку, звинуватила його в тому, що він «зображував себе жертвою» й уникав відповідальності.

 

Том не підтвердив, чи його книга зашкодить подружжю. Він припустив, що громадськості буде дозволено вирішувати, що вони думають про нову інформацію. Видавництво HarperCollins планує опублікувати нову книгу, яку вони описали так: «За допомогою обширних досліджень, пошуку експертів та інтерв’ю з інсайдерами найвідоміший британський біограф-розслідувач Том Бавер розкопав низку одкровень, які дають дивовижне розуміння реальності». 

 

Новина про нову книгу з’явилася, коли Вікторія готується святкувати своє 50-річчя.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter