Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем і його дружина в документальному фільмі про їхню родину

Факти

Назар КОЛОДІЙ
14 березня 10:53
132
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зіркова родина футболіста

Девід Бекхем і його дружина в документальному фільмі про їхню родину

ШОУ БІЗНЕС

 

 

Культовий момент із документального фільму Netflix про Бекхема номіновано на телевізійну премію BAFTA.

 

У серіалі, який вийшов торік у жовтні, 48-річний Девід і 49-річна Вікторія докладно розповідають про ранній роман та їхній шлюб, сімейне життя, а також описують футбольну кар’єру Девіда. Один особливий момент став вірусним після виходу: коли Вікторія сказала, що вона із сім’ї «робітничого класу», а Девід зазначив, що насправді батько возив її до школи Rolls-Royce. Весела сцена породила безліч мемів і стала темою для розмови в успішному серіалі.

 

Тепер його номіновано в категорії «Пам’ятні моменти» на TV Baftas разом із п’ятьма іншими роботами. Культовий момент торішнього документального фільму Netflix про Бекхема номіновано на телевізійну премію BAFTA.

 

Телевізійний інсайдер розповів The Sun: документальний фільм про Бекхема стикається з жорсткою конкуренцією, але, враховуючи, скільки глядачів дивилися шоу на Netflix, він може просто перемогти завдяки владі глядачів. «І той факт, що вони в такій шановній компанії серед неймовірних номінантів, показує, яке велике враження це справило.

 

 

Родина Бекхемів

 

«2023 року було кілька неймовірних телевізійних моментів, але Бекхеми можуть розраховувати на підтримку фанатів у голосуванні. Це єдина категорія, де публіка може сказати своє слово».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter