Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дензел Вашингтон і Дакота Феннінг знову разом

Люди

25 квітня
130

Новий фільм за участю всесвітньовідомого актора

Дензел Вашингтон і Дакота Феннінг знову разом

Дензел Вашингтон кидає виклик італійській мафії у фільмі "Еквалайзер 3" (Праведник 3). Фільм є продовженням чудових кінострічок, які виходили на екрани 2014-го і 2018 року. 


Глядачі мають змогу переглянути в ютубі перший трейлер фільму "Праведник 3". Дензел грає роль колишнього вбивці Роберта Макколла, який ставить крапку на своєму минулому. Макколл намагається примиритись із жахіттями своїх злочинів, вирішує боротись зі злом і допомагати відстоювати справедливість у нашому жорстокому світі.

 

Опинившись в Італії, Роберт дізнається, що його нові друзі перебувають під впливом мафії. Тому він вступає у смертельно небезпечну боротьбу з місцевими кримінальними авторитетами.

 

Дакона Феннінг із радістю прийняла запрошення зіграти у цьому фільмі. Вона написала в Instagram: «Моя вдячність за те, що я знову зіграю з легендою всіх легенд, нескінченна. Не можу дочекатися».


Феннінг і Вашингтон знялися у фільмі "Людина у вогні" 2004 року. Дензел чудово виконав роль охоронця, який намагався захистити маленьку доньку сім’ї. У цьому фільмі також знялися Крістофер Вокен, Рада Мітчелл, Марк Ентоні та Міккі Рурк.


Вашингтон описує свою напарницю так: "Вона яскрава молода жінка і з нею просто приємно бути поруч. Вона вам не може не подобатися".


"Еквалайзер 3" вийде в кінотеатрах 1 вересня. 

 

 

 

Джерело: https://people.com/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter