Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Деніел Крейг з довгим сивим волоссям на зніманні франшизи

Факти

Назар КОЛОДІЙ
12 червня 09:56
470
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Деніел Крейг вражає неординарним образом

Деніел Крейг з довгим сивим волоссям на зніманні франшизи

Життєві історії

 

 

Фільм "Прокинься мертвим: Таємниця з ножів" обіцяє стати гідним продовженням популярної франшизи. Стрічка третя частина детективного серіалу "Ножі наголо", який здобув популярність завдяки захопливому сюжету, блискучій акторській грі та несподіваним поворотам.


Крейг з'явився в незвичному образі на зніманні третьої частини франшизи. Довге сиве волосся та класичний стиль одягу роблять актора схожим на справжнього детектива. Саме в такому образі актор вийшов на знімальний майданчик. Шанувальники в захленні від актора.


Новий стиль Крейга став предметом обговорення в мережі. Деякі шанувальники порівняли його з Томом Крузом, який чергує довге та коротке волосся у фільмах "Місія нездійсненна". Інші ж не впізнають актора в новому образі. Фанати з нетерпінням чекають, щоб побачити, як новий образ Деніела вплине на його персонажа та сюжет фільму.

 


Подробиці сюжету тримають  секреті, але очікують, що Бенуа Блан розслідуватиме нову таємничу справу з безліччю підозрюваних. Фільм обіцяє бути таким же захопливим та інтригуючим, як і попередні частини франшизи.


Режисер фільму Раян Джонсон оголосив про початок знімання в соціальних мережах. Поки що він не розкриває ані подробиць майбутньої картини, ані про життя та роботу детектива Бенуа Блана немає. Фільм має вийти в прокат 2025 року.


Акторський склад:

Деніел Крейг у ролі детектива Бенуа Блана.
Міла Куніс у ролі місцевого шерифа.
Джош О'Коннор у невідомій ролі.
Також очікують появу інших зірок, імен яких наразі не розголошують.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter