Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур знімається в серіалі про негідників і мільярдерів

Люди

Марія КАЛУШ
16 липня 11:20
210
Джерело: Газета "Життєві історії"

Демі Мур із новою зачіскою

Демі Мур знімається в серіалі про негідників і мільярдерів

Життєві історії

 

 

Актриса Демі Мур оприлюднила кадри зі свого нового серіалу "Лендмен", продемонструвавши шикарну зачіску з гладеньким пасмом, що сягає ключиць. 


Пост зірки в інстаграмі, що демонструє її стильну зачіску, породив захоплення в шанувальників, багато з яких аплодували її "юнацькій красі" та здатності створювати різноманітні зачіски протягом багатьох років.


Минулого тижня 61-річна Мур поділилася новою зачіскою зі своїми 5,3 мільйонами підписників і підписала чотири кадри із серіалу: "Познайомтеся з Камі Міллер. 

 


На фінальній фотографії Мур хизується своєю новою об'ємною зачіскою з елегантним боковим проділом. Вона одягнена в чорну сукню з глибоким вирізом, прикрашену срібними сережками-краплями, і сидить за обіднім столом у вишуканій атмосфері ресторану.


Шанувальники в розділі коментарів до посту поділилися своїми думками. "Ваше волосся чудове! Така гарна довжина тобі личить!" написав один із них, а інший додав: "З нетерпінням чекаю на це. Я теж люблю твоє волосся з такою зачіскою!". Ще хтось погодився, зазначивши: "Люблю її волосся. Має дивовижний і молодий вигляд з такою милою стрижкою". Ще хтось погодився: "Вам дуже личить коротке волосся".


"Лендмен", довгоочікуваний драматичний серіал, що його створив Тейлор Шерідан, черпає натхнення з подкасту Крістіана Воллеса "Бумтаун". Дебют серіалу заплановано на 17 листопада 2024 року на телеканалі Paramount+.  


Сюжет занурює в суворий світ нафтових вишок Західного Техасу, де зухвалі негідники та відважні мільярдери-розбійники спричиняють надзвичайний бум, який змінює клімат, економіку та глобальну енергетичну динаміку.


Мур з'явиться на наших екранах у ролі Камі, дружини одного з найвпливовіших нафтових магнатів Техасу та довіреної особи Томмі Норріса, кризового менеджера нафтової компанії, якого зображує Біллі Боб Торнтон.      


Незалежно від того, хизується вона ультрадовгими гладкими пасмами, яким надає перевагу останнім часом, чи наслідує свою культову коротку стрижку "ельф" з фільму "Привид", вона без особливих зусиль неймовірна в будь-якому образі.  

 

Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter