Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур підкреслює свою дивовижну фігуру на відпочинку в Греції

Факти

Степан ПАВЛІВ
26 серпня 12:46
1607
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Демі Мур з її 15-місячною онукою

Демі Мур підкреслює свою дивовижну фігуру на відпочинку в Греції
Зіркова акторка відпочиває з родиною

Життєві історії

 

 

Нещодавно Демі Мур насолоджувалася середземноморським кліматом під час вишуканої екскурсії яхтою в Греції, що було зафіксовано на нових знімках папараці. 61-річна акторка насолоджувалася розслабленим відпочинком у компанії близьких друзів, грецьких підприємців Андреа та Атанасії Стеґґоу.


Мур обрала мінімалістичний і зручний образ. Вона одягла просту чорну майку в поєднанні з шортами Levi's світлого кольору з потертими краями, що підкреслили її підтягнуті ноги та скульптурну фігуру, яку шанувальники часто називають «вічною». Актриса доповнила образ багатошаровим намистом, блискучими каблучками та класичними сонцезахисними окулярами-авіаторами, тримаючи на руках свого улюбленого пса Пілафа та гріючись на сонці з друзями.

 


Мур також засвітилася на нещодавньому фото, яким поділилася її донька Румер Вілліс, виставивши напоказ своє тіло в білому купальнику з глибоким вирізом, на радість шанувальникам, які не припиняють співати їй дифірамби. Знімок зафіксував милу мить сімейного відпочинку під час вихідних, де вони святкували 33-річчя Скаут Вілліс.


На цьому чарівному знімку акторка тримає за руки свою чарівну 15-місячну онуку Луетту, прогулюючись причалом.


Демі Мур, як відомо шанувальникам, має дочок Скаут, 35-річну Румер і 30-річну Таллулу від свого колишнього чоловіка Брюса Вілліса. Румер є матір'ю маленької Луетти, яку вона виховує разом зі співаком Дереком Річардом Томасом. 

 


Це також не вперше, коли Мур вражає шанувальників своїм «непідвладним віку» виглядом у соціальних мережах. У жовтні 2023 року Мур знову вразила своїх 5,3 мільйона підписників в інстаграмі, опублікувавши спокусливе фото в бікіні, яке підкреслило її скульптурну фігуру. 30 жовтня Мур опублікувала в IG допис із фотоколекцією, присвяченою її подорожі через Гранд-Каньйон на річці Колорадо. Поряд із розкішними фотографіями природи, знімками з друзями та відеозаписами свого досвіду Мур опублікувала гарячий знімок, на якому вона позує під водоспадом у крихітному чорному бікіні.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter