Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур і Шер розповіли на гала-концерті про своє волосся та вподобання

Люди

Назар КОЛОДІЙ
25 травня 10:45
174
Джерело: Газета "Життєві історії"

Демі Мур і співачка Шер

Демі Мур і Шер розповіли на гала-концерті про своє волосся та вподобання

Життєві історії

 

Демі Мур і Шер

 

61-річна актриса Демі Мур, яка була ведучою гала-концерту amfAR під час Каннського кінофестивалю, виступила з промовою і представила музичного гостя вечора. «Це неймовірна жінка. Вона одна з найталановитіших, успішних і найулюбленіших виконавиць усіх часів. Тому, будь ласка… будь ласка, тепло привітайте єдину Шер!» мовила Демі. 

 

Співачка Шер повертає час назад і створює чорне боді, схоже на те, яке вона носила 35 років тому. 78-річна Шер вийшла на сцену та заспівала свій хіт Believe у чорній сукні до підлоги, шкіряній куртці та шкіряних черевиках до колін. 

 

 

«Посивіти — це добре для інших дівчат. Я просто не роблю цього!» — сказала Шер виданню PEOPLE. Водночас зазначила, що вона цілком відкрита для експериментів із різною зовнішністю. «Це все для того, щоб весело провести час», — розповіла співачка. Вона зробила це на гала-концерті, одягнувши платинову перуку для свого виступу після того, як пройшлася килимовою доріжкою в чорному костюмі з фірмовим довгим чорним, як смола, волоссям.

 

Мур також розповіла, що вона задоволена своїм знаменитим темно-каштановим волоссям, яке сягає стегон, і не планує це змінювати. «Я пам’ятаю, як хтось казав, що коли жінки старіють, вони не повинні мати довге волосся. Я запам’ятала це», — сказала Демі Мур під час інтерв’ю. «Мене не влаштовують правила, які, здається, не мають реального значення чи виправдання», додала вона.

 

«Я зробила все, що можна зі своїм волоссям: поголила його, пофарбувала його, зробила елегантну стрижку», — сказала Мур. «Я дозволяю своєму волоссю надто багато. І я не мию його надто часто», додала зірка.

 

Джерело: https://people.com/
 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter