Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур допомагає своїм дітям прийняти зміни в житті Брюса Вілліса

Факти

Богдана СВІТЕНКО
16 вересня 13:30
199
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Демі Мур ділиться порадами

Демі Мур допомагає своїм дітям прийняти зміни в житті Брюса Вілліса
Демі Мур та її переживання

Життєві історії

 

 

Американська акторка Демі Мур розповіла, як допомагає своїм донькам справлятися з тим, що сталося з їхнім батьком Брюсом Віллісом після того, як трохи більше ніж два роки тому йому діагностували лобно-скроневу деменцію. 61-річна Демі та 69-річний Брюс були одружені 13 років та мають трьох спільних дітей: 36-річну Румер, 33-річну Скаут та 30-річну Талулу.

 

Під час виступу на The Drew Barrymore Show акторка поділилася порадами, які вона дає своїм дітям, коли йдеться про спілкування з батьком, який бореться з хворобою, що впливає на його когнітивні здібності. «Я кажу своїм дітям: "Зустрічайте їх там, де вони є. Ви тримаєтеся не за те, ким вони були або якими ви хочете, щоб вони були, а за те, ким вони є в цей момент"», розповіла Демі.

 

Офіційно Мур і Вілліс розлучилися 2000 року, однак рішення про свій розрив вони ухвалили ще за два роки до цього. Раніше жінка розповідала: «Людей цікавить, чому нашому шлюбові настав кінець, і я з усією щирістю вважаю, що це сталося тому, що між нами почала виникати заздрість».  До стосунків з Брюсом акторка була одружена з Фредді Муром, а після з Ештоном Кутчером.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter