Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дастін Хоффман із дружиною вийшов на прогулянку в Лондоні

Факти

Степан СЕМКІВ
12 травня 10:10
382
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дастін Хоффман і його дружина

Дастін Хоффман із дружиною вийшов на прогулянку в Лондоні

Життєві історії

 

 

Американський актор і продюсер Дастін Хоффман та його дружина Ліза нещодавно вийшли разом на прогулянку в Лондоні. Пара трималася за руки і раптом зупинилася для поцілунку.


Стильний вигляд зіркового актора привернув увагу довколишніх. Дастін був засмаглим і безтурботним. Вони з дружиною заходили в бутіки у пошуках вдалих покупок. 

 

 

Дастін наразі не залишив кіно. Нещодавно зірка озвучила Майстра Шифу у франшизі «Кунг-фу Панда». У Дастіна двоє дорослих дітей із колишньою дружиною Енн Бірн і четверо з 69-річною Лізою. Пара прожила разом 43 роки.


Дружина якось пожартувала про свій тривалий шлюб із чоловіком, коли сказала The Telegraph: «Життя в Голлівуді – це як собачі роки, тож вам потрібно помножити це на 7». Родина  мандрувала світом заради кар’єри Дастіна, але дружина каже, що їхні цінності завжди були «традиційними».


Ліза, яка є підприємцем у косметичній індустрії, мовила: «Завжди нашим пріоритетом були діти. Навіть якби у нас були соціальні зобов’язання, ми б спочатку повечеряли з дітьми, а пізніше йшли у справах. Ми любимо зустрічатися разом за столом».


Їхній зв’язок сягає далекого минулого, оскільки мати Дастіна знала бабусю Лізи. Однак вони не зустрічалися, доки обоє не відвідали сімейну вечірку, коли Дастіну було 27, а Лізі 10 років. Ліза з теплотою згадує той день в інтерв’ю для Daily Mail: «Дастін розповідав нам анекдоти, грав на фортепіано та заохочував мене танцювати у вітальні. Коли ми зібралися, моя бабуся нагадала мені, що пізніше я видала: «Сподіваюся, що він чекатиме на мене, тому що я хочу вийти за нього заміж».


Нещодавно Дастін із дружиною завітали на прем’єру фільму «Кунг-фу Панда-4» в Лос-Анджелесі з двома своїми онуками.


Довідка. Дастін Лі Хоффман — американський актор, режисер і продюсер єврейського походження. Він дворазовий лауреат премії «Оскар» за головні ролі у фільмах «Крамер проти Крамера» та «Людина дощу». Хоффман 13-разовий номінант на «Золотий глобус», володар телепремії «Еммі», кінопремії «БАФТА» та багатьох інших нагород. 

 

Джерело: https://www.hellomagazine.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter