Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Даша Астаф'єва розповіла, що Лобода і Потап заблокували її в соціальних мережах

Факти

Михайло СТОЛЯР
26 серпня 22:06
240
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Даша Астаф'єва розповіла, що Лобода і Потап заблокували її в соціальних мережах

Даша Астаф'єва — українська модель і співачка, зізналась, що колеги із шоубізнесу заблокували її в соцмережах. Про це вона розповіла у програмі "Неймовірна правда про зірок".


За словами волонтерки, репер Потап і співачка Світлана Лобода кинули її в "чорний список" у всіх соціальних мережах. Вона гадає, що це сталось через критику їхніх дій під час великомасштабного вторгнення. 


Виконавиця особливо негативно висловлювалась про Лободу, адже та після 2014 року мешкала і працювала в країні-терористці рф — будувала там кар’єру та виступала на державних каналах.


"Ви подивіться, як Лобода насильно лізе. Жодна аудиторія не хоче її бачити. Якщо вона жила в росії, то не будуть її тут насильно любити", — прокоментувала Астаф'єва.

 

Фото: instagram.com/da_astafieva


Даша не отримувала погроз чи попереджень від колег, проте продюсерка попросила не зачіпати інших українських знаменитостей. 


"Потап і Лобода мене заблокували. Ніхто мені не погрожував. Нещодавно написала продюсер і попросила не говорити про артистів", — доповнила модель.


Нагадаємо, нещодавно зірка також зізналась у програмі "Слава+", чому поки не планує народжувати, проте вже морально готова.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter