Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Даша Астаф'єва поділилась, скільки витрачає на місяць

Факти

18 серпня
476

Даша Астаф'єва поділилась, скільки витрачає на місяць

Даша Астаф'єва — українська модель і співачка, розповіла, скільки витрачає на місяць коштів, а також, що її таємничий обранець не просить у неї грошей. Про це вона поділилась під час інтерв’ю "Слава+" Славі Дьоміну.


Артистка зізналась, що коханий не бере у неї грошей. Сам оплачує все, на що пара витрачає гроші, наприклад, на продукти чи інші побутові речі.


"Я нарешті у стосунках, коли хлопець забезпечує практично все. Для всіх жінок, які важко працювали, були успішними та незалежними, це важливе питання. Мені довелося дуже важко перевчатися. Він не бере в мене грошей, я його не одягаю. Не взуваю і не годую", — висловилась Даша.

 

Фото: instagram.com/da_astafieva


Знаменитість також підрахувала, скільки приблизно витрачає коштів на місяць. За її словами, на косметичні засоби — 10 тисяч гривень, окрім цього, близько двох тисяч гривень вона платить за прийоми косметолога. На бензин щомісяця витрачає 20 тисяч гривень, до того ж є собаки, які потребують корму, — ще дві тисячі гривень. Урешті-решт, для комфортного життя потрібно 40 тисяч гривень.


Нагадаємо, нещодавно Астаф’єва розповіла про рідню її нового партнера, яка була проти їхніх романтичних стосунків і не хотіла, щоб він з нею зустрічався.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter