Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Даша Астаф'єва розповіла, чому рідня її коханого була проти стосунків з нею

Факти

04 серпня
141

Даша Астаф'єва розповіла, чому рідня її коханого була проти стосунків з нею

Даша Астаф’єва — українська модель і співачка, зізналась, чим займається її обранець та чому його рідні не хотіли, щоб він з нею зустрічався. Про це вона розповіла ЖВЛ.


На початку серпня артистка представила літературний застосунок Underbook, у якому вже є чимала бібліотека українських письменників, а згодом з’являтиметься все більше. Найголовніше, задля чого вона його створювала, — щоб українські автори мали майданчик.


Даша зізналась, що цей проєкт допомагав їй втілювати бойфренд, який працює в IT.


"Ми так увечері з хлопцем сиділи, щось слухали разом. І потім я показала вірші, які колись начитувала. Він каже: "В тебе такий голос… Я пішов би за твоїм голосом. Я кажу: "Це моя мрія — озвучити щось класне, потрібне". Він працює в IT-сфері, каже: "То створімо. Навіщо нам чекати?" — поділилась зірка.

 

Скриншот із відео


Як каже сама Астаф’єва, нові стосунки, які зав’язались після великомасштабного вторгнення, не дали їй занепасти духом, бо коханий дуже підтримує у всьому й допомагає. 


"Те, що наші стосунки перейшли ще й у професійну сферу, що ми працюємо разом — для мене це найбільший порятунок", — сказала шоуменка.


Також у випуску ЖВЛ модель пригадала, як рідня бойфренда спершу критично поставилась до їхнього роману і взагалі не сприймала її.


"Дуже багато було дорікань саме до моєї професії. Рідні мого хлопця не сприймали мене, переживали, що про мене скажуть люди. Тому я зараз як ніколи налаштована на створення сім'ї, на те, щоб розвиватися разом і бути гарним прикладом для людей", — поділилась думками знаменитість.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter