Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дакота Джонсон показала на велику смарагдову обручку коханого

Люди

Степан ПАВЛІВ
21 серпня 20:30
2007
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дакота Джонсон спростувала чутки

Дакота Джонсон показала на велику смарагдову обручку коханого

Життєві історії

 

 

Актриса Дакота Джонсон щойно поклала край чуткам про розставання з Крісом Мартіном у найбільш епічний спосіб.


16 серпня зірка кіно Джонсон гуляла в Малібу, штат Каліфорнія, з друзями Джеремі Алленом Вайтом і Блейком Лі, коли випадково продемонструвала свою гігантську смарагдову обручку.
З бордовим манікюром Джонсон підняла руку в одному з кадрів папараці, і цей осяйний смарагд було видно практично за милі. 


Її вбрання було все про ці осінні вібрації. Зірка серіалу Daddio була одягнена в коричневий тренч із затишним пухнастим коміром, джинси-кльош і коричневі туфлі в тон.


На тлі чуток про те, що пара поклала край своєму довготривалому роману, представник пари швидко повідомив E! News, що чутки про розставання «не відповідають дійсності», запевнивши шанувальників, що «вони щасливі разом».

 


Джонсон і фронтмен Coldplay зазвичай тримають свої стосунки в таємниці. Гвінет Пелтроу, колишня дружина Мартіна, з якою він має двох дітей, розповіла, як вона ставиться до того, що Джонсон стала частиною їхньої родини.


Гвінет Пелтроу про стосунки Дакоти Джонсон з її колишнім чоловіком: «Я люблю її. Я розумію, що це може здатися дивним, тому що це дещо нетрадиційно. Але я думаю, що в цьому разі, просто пройшовши через неї ітеративно, я просто обожнюю її», сказала вона.


Вона додала: «Я завжди починаю думати про знак “амперсанд” що ще ви можете привнести замість того, щоб чинити опір або відчувати себе невпевнено? У цьому є стільки сили, щоб прихилитися до чогось подібного».


Батько красуні-брюнетки також висловився про стосунки своєї доньки зі співачкою 2021 року: «Якщо вона вирішить одружитися, я уявляю, що не за горами онуки. Я був би дуже радий цьому».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter