Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Ченнінг Татум і його колишня дружина продовжують суперечки в суді

Факти

27 квітня
134

Ченнінг Татум і судова справа

Ченнінг Татум і його колишня дружина продовжують суперечки в суді

 

 

Ченнінг Татум і його колишня дружина Дженна Деван залишилися друзями, незважаючи на їхню судову боротьбу за гроші. Вони виховують доньку.


43-річна Деван і 43-річний Татум, які є батьками 10-річної доньки Еверлі, ведуть тривалу судову суперечку. Головною проблемою є розподіл грошей, які актор заробляє через франшизу фільму «Чарівний Майк», повідомляє Dailymail.com.


Після їхнього розлучення обоє знайшли нові половинки. Татум заручений із 35-річною актрисою Зої Кравіц, а Деван заручена із 48-річним актором Стівом Казі.


«Деван і Казі, які є батьками чотирирічного сина Каллума, очікують другу дитину й будують плани щодо одруження», — повідомило джерело виданню. «Обоє планують своє майбутнє весілля і сподіваються одружитися до кінця року», — сказало джерело. 


 Девід Вассерман, суддя, який головує у справі, висловив іншу думку щодо причини тривалої суперечки колишнього подружжя. Суддя сказав у п’ятницю, що провадження затягнулося надто довго. Він мовив: «Ця справа занадто давня, і причина, чому її не було закрито, полягає в дитині подружжя», — повідомляє ET. Суддя призначив наступну дату судового засідання на 15 травня.

 

Ченнінг Татум і Дженна Деван

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter