Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Брітні Спірс зустрічається з колишнім бойфрендом, який був злочинцем

Факти

27 квітня
113

Брітні Спірс і бойфренд

Брітні Спірс зустрічається з колишнім бойфрендом, який був злочинцем

 

 

Американську співачку Спірс побачили вперше від моменту врегулювання судового конфлікту з її батьком, результат якого розлютив попзірку.  42-річна співачка має сплатити юридичні рахунки свого батька Джеймі, які становлять два мільйони доларів. Це потрібно, щоб батько відмовився від опікунства над нею і не контролював фінансове та особисте життя Брітні.


Спірс помітили в четвер у долині Сан-Фернандо з колишнім злочинцем Полом Річардом Солізом. Деякі джерела повідомляють, що пара разом здійснила короткі поїздки в Санта-Барбару. Вони сиділи в елітному позашляховику Mercedes G-Wagen на узбіччі дороги та стримано розмовляли про щось. У той час як Пол був за кермом, Брітні лежала на пасажирському сидінні з червоної шкіри. Невдовзі зірка підняла свої темно-коричневі підбори на приладову панель і розбила лобове скло авто збоку. 

 


Згідно із судовими документи, Пол раніше відбував покарання за низку злочинів. Зокрема, у вересні 2023 року Соліза помітили у Вищому суді Сан-Фернандо після того, як він нібито порушив умовний термін.


Варто зазначити, що пара була знайома задовго до цієї події. Торік у вересні в них був короткий роман. До цього часу співачка була одружена із Семом Асгарі. Однак у серпні 2023 року актор подав на розлучення, пославшись на «непримиренні розбіжності».


«У них була коротка інтрижка після того, як Сем пішов, але на цьому все. Брітні двічі зустрічалася з ним і на той момент вона не знала про його кримінальне минуле. Вона більше не спілкувалася з ним до цього моменту», — стверджують американські видання.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter