Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брітні Спірс возз'єднується зі своїм колишнім партнером

Факти

Богдана СВІТЕНКО
02 серпня 14:40
546
Джерело: Газета "Життєві історії"

Брітні Спірс і Пол Річард Соліз

Брітні Спірс возз'єднується зі своїм колишнім партнером

Життєві історії

 

Співачку Брітні Спірс помітили з її колишнім партнером злочинцем Полом Річардом Солізом, під час прогулянки в Малібу (штат Каліфорнія, США).

 

 

42-річна Брітні та Пол, схоже, насолоджувалися спільною трапезою в одному з найпопулярніших ресторанів міста. Їх побачили разом за декілька тижнів після того, як Спірс заявила у своєму інстаграмі, що вона самотня.

 

Це звернення було опубліковане в цікавий час, оскільки Брітні зустрічалася з Полом впродовж останніх декількох місяців. Спочатку він був пов'язаний зі співачкою як прибиральник у її штаті, але, як повідомляють, згодом став коханцем.

 

Раніше було виявлено, що Соліз уже є батьком щонайменше дев'ятьох дітей, і їхня мати, а також Департамент служб у справах дітей Лос-Анджелеса (DCSS) переслідують його через аліменти на утримання дітей. 

 

Загалом Брітні Спір була у шлюбі тричі. Першим її офіційним чоловіком був Джейсон Аллен Олександр. Згодом вона одружилася з танцюристом Кевіном Федерлайном. Третім обранцем став модель Сем Асгарі. Також у жінки є двоє дітей, але суд заборонив їй відвідувати їх після розлучення з Федерлайном.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter