Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Брітні Спірс розкрила подробиці особистого життя під опікою батька

Люди

30 квітня
263

Брітні Спірс і її психіка

Брітні Спірс розкрила подробиці особистого життя під опікою батька

ШОУ-БІЗНЕС

 

42-річна володарка премії «Ґреммі» порівняла перебування під опікою свого батька із сексуальним рабством. Брітні уточнила, що її змусили працювати проти її волі, примушували приймати протизаплідні засоби, не дозволяли зустрічатися з дітьми і її друзями.


Почувши емоційне свідчення Брітні, їй важко було не співчувати. Зрештою, хто б подумав таке про принцесу попмузики, замкнену у вежі зі слонової кості? На той час усі були задоволені рішенням суду про припинення опіки. Проте за три роки створилося враження, що скасування опіки над Спірс було помилковим. 


Тепер проблеми із психікою матері двох дітей є значними. Голлівудський психіатр нещодавно повідомив, що найкращий вихід, задля збереження здоров’я Спірс – призначити для неї іншого опікуна. Він наполягав, що їй обов’язково потрібен професійний нагляд і захист.

 

Брітні Спірс із синами Шоном і Джейденом

 

Що саме пішло не так у житті співачки? Відновивши контроль над своїми соцмережами 2021 року, Брітні відразу ж почала роздягатися для оголених селфі. Кажуть, що її сини Шон Престон і Джейден Джеймс були збентежені такою поведінкою матері. Пізніше в інтерв’ю разом із батьком сини Спірс заявили, що, незважаючи на те, що вони вже можуть зустрічатися з матір'ю, вони не поспішають відновлювати стосунки. 


Згодом  Джейден зізнався: «Потрібно багато часу і зусиль, щоб відновити наші стосунки. Я просто хочу, щоб покращився її психічний стан. Коли їй стане краще, я дуже хочу знову зустрітися з нею», — сказав він. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter