Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Брітні Спірс остаточно розірвала свій шлюб із Семом Асгарі

Факти

03 травня
121

Брітні Спірс і Сем Асгарі

Брітні Спірс остаточно розірвала свій шлюб із Семом Асгарі

 

 

Брітні Спірс і Сем Асгарі врегулювали питання розлучення через дев'ять місяців після того, як подали заяву про розірвання шлюбу.

 

Згідно з інформацією PEOPLE, 42-річна попзірка та 30-річний актор дотримались умов свого передшлюбного договору. Тепер документи очікують на розгляд судді, щоб остаточно завершити розлучення. Джерело розповіло виданню: «Розлучення було дружнім, і передшлюбного договору не оскаржували». 

 

Представники Спірс і Асгарі не відразу відповіли на запит Entertainment Weekly про коментар. Асгарі подав на розлучення зі Спірс торік у серпні після 14 місяців шлюбу, посилаючись на непримиренні розбіжності.

 

Вони вперше зустрілися на зніманнях кліпу Спірс Slumber Party 2016 року та одружилися в червні 2022 року в будинку Спірс у Лос-Анджелесі. Це сталось через рік після того, як у листопаді 2021 року суд припинив 13-річну опіку над попзіркою.

 

Нагадаємо, що на початку цього тижня Спірс урегулювала свою судову битву з батьком Джеймі Спірсом, який залишився без громадянства. Ця суперечка виникла через судові витрати Джеймі та ведення фінансів його дочки під опікою. Джеймі заперечує будь-які правопорушення.

 

Умови мирової угоди не були розголошені громадськості, але це завадило батькові та доньці постати перед судом. Раніше Спірс звинувачувала свого батька у зловживанні опікунством.

 

У заяві для EW адвокат Спірс Метью С. Розенгарт сказав, що мирова угода гарантує, що її «бажання свободи тепер справді врегульовано». Він сказав: «Вона матиме тепер повну свободу дій». 

 

Джерело: https://ew.com/ 

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter