Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брітні Спірс думала, що сім’я хотіла її вбити

Факти

24 жовтня
145

Знаменитість не почувалася в безпеці з матір’ю, батьком та сестрою

Брітні Спірс думала, що сім’я хотіла її вбити

ЗІРКИ

 

Брітні Спірс — американська співачка, зізналася, що відчувала, нібито сім’я намагалась її вбити впродовж 13 років опікунства над нею. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.


У новому уривку мемуарів "Жінка в мені", які вийшли 24 жовтня, зірка розповіла, що сім’я доправила її до лікарні після інциденту 2008 року, коли вона зачинилась у ванній кімнаті зі своїм сином Джейденом, адже боялася, що може його більше ніколи не побачити.

 

Після цього її батько, Джеймі Спірс, подав документи, щоб стати її опікуном (коли суддя призначає опікуна або захисника керувати особистими чи фінансовими аспектами життя іншої особи, яка не в змозі повністю керувати своїми справами).


"У різні моменти я відмовлялася, особливо коли мій батько позбавив мене мого ж мобільного телефона. Мені привезли б приватний телефон, і я спробувала б вирватися. Але вони мене завжди ловили", — написала вона в книжці. — І ось сумна, чесна правда: після всього, що я пережила, у мене забракло вдосталь сил, щоб боротися. Я втомився, мені теж було страшно. Після того, як мене тримали на каталці, я знала, що вони можуть це робити, коли захочуть".

 


Коли батько оформив документи та взяв її життя під свій контроль, співачка відчула, як її дух відступає від тіла. За словами Спірс, вона не бачила виходу із ситуації.

 

Нагадаємо, у цих мемуарах Брітні також розповіла, що зробила аборт під примусом колишнього хлопця, співака Джастіна Тімберлейка.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter