Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Британія отримає два мільярди доларів за нове шоу про Гаррі Поттера

Люди

Назар КОЛОДІЙ
16 лютого 12:59
320
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Нове грандіозне шоу

Британія отримає два мільярди доларів за нове шоу про Гаррі Поттера

ШОУ-БІЗ

 

 

Warner Bros. зніматиме десять серій нового шоу про Гаррі Поттера. Вартість проєкту становить два мільярди доларів. Знімання відбуватиметься на студії в Лівесдені. Це шоу про «хлопчика, який вижив».

Планів виробництва проєкту, який базуватиметься на семи улюблених книгах Джоан Роулінґ, іще офіційно не оголосили. Однак цього тижня джерела вказують, що вони повністю очікують, що шоу Поттера зніматимуть у Великій Британії, а в центрі – британські творчі та технічні таланти.


Кажуть, бюджет становить близько 200 мільйонів доларів на серіал, що збігається з «Будинком дракона», також знятим на Warner Bros. Компанія підтвердила плани на серіал торік у квітні та зазначила, що хотіла б розпочати знімання наприкінці цього року або на початку наступного, якщо вона зможе закінчити сценарії та кастингову частину.


Генеральний директор Warner Bros. Девід Заслав вражений низкою великих бюджетних розчарувань, як-от The Flash, Blue Beetle і Black Adam. Він промовив: «Ми нічого не робили з Гаррі Поттером понад десять років», додавши, що Поттер , франшизи «Володар перснів» і комікси DC можуть принести чарівні прибутки в прокаті».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter