Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купер вирішив одружитися з дизайнеркою та моделлю Джіджі Хадід

Люди

Назар КОЛОДІЙ
10 серпня 10:58
345
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бредлі Купер і Джіджі Хадід готові до наступного кроку

Бредлі Купер вирішив одружитися з дизайнеркою та моделлю Джіджі Хадід
Зірковий актор Бредлі Купер визначився зі своєю половинкою

Життєві історії

 

 

49-річний актор зустрічається з 29-річною Джіджі Хадід із торішнього жовтня. Пара не зустрічається ще й року, але справи, мабуть, добре, тому що інсайдери повідомляють, що актор "Народження зірки" планує зробити їй пропозицію "протягом наступного року". 


Незважаючи на 20-річну різницю у віці, пара має багато спільного вони обоє батьки: Купер семирічної Леа Де Сень, яку він виховує разом зі своєю колишньою, Іриною Шейк, а Хадід — трирічної Хаї, яку вона виховує разом зі своїм колишнім, Зейном Маліком. За словами джерел, близьких до пари, їхні стосунки не можуть бути кращими.


"Вони є людьми одне для одного і підтримують одне одного так, що проведення решти життя разом здається наступним етапом для них обох,  повідомило джерело. Вони були віддані одне одному і своїм планам протягом деякого часу, й тепер це лише питання часу".

 


Щодо Бредлі Купера, то, схоже, він вирішив одружитися радше раніше, ніж пізніше. "Бредлі вже вирішив, що має намір зробити Джіджі пропозицію, повідомило джерело для Life & Style. Це навіть не питання. Вони обговорювали сім'ю і шлюб на самому початку своїх стосунків".


Зірка вже зробила перший крок до цього важливого моменту, придбавши будинок поблизу кінної ферми сім'ї Хадід у Пенсильванії. "Заручини та одруження протягом наступного року це те, чому ніхто не повинен дивуватися", додало джерело. Схоже, ми можемо очікувати ще одне розкішне весілля найближчими місяцями!


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter