Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купер має вигляд стильної і дуже емоційної людини

Люди

18 листопада
172

Бредлі Купер має вигляд стильної і дуже емоційної людини

ЗІРКИ

 

 

 

 

Стосунки Бредлі Купера із Джіджі Хадід, здається, впливають на його стиль. Відколи актор зустрічається з Джіджі, він додав у свій стиль більше світлих візерунків.


48-річний Бредлі Купер нещодавно прогулювався Нью-Йорком і мав дуже стильний вигляд. Борода Бредлі була акуратно підстрижена. Він носив окуляри в коричневій оправі. Володар "Оскара" мав класний макіяж. Він одягнув зелений університетський піджак від спільної роботи J. Lindberg і Golden Bear. Під ним був кашеміровий светр у зелену, синю та чорну смужку з актуальної колекції Gigi Guest in Residence разом із в’язаною шапкою. Зірка доповнив образ камуфляжними штанами карго та кросівками Nike.


У такому ж светрі інфлюенсер давав інтерв’ю CBS Sunday Morning. Він здивував дітей покійного композитора Леонарда Бернштейна, який писав музику до фільму "Маестро". Під час інтерв'ю режисер трохи розплакався. Він розповів, що йому бракує Леонарда під час роботи над фільмом. "Він був зі мною, звичайно, весь час. Його енергія якимось чином знайшла шлях до мене, і я справді це відчуваю…" — мовив Бредлі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter