Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт, його кохана і новий фільм

Факти

14 березня
162

Новий роман Бреда Пітта

Бред Пітт, його кохана і новий фільм


Фільм Бреда Пітта «Вавилон», на жаль, не здобув найпрестижнішу нагороду кіно. Проте здобув премію «Оскар» за музику, костюми та дизайн. Відомо що касові збори «Вавилона» в США є чималими. 


Нова пасія Бреда Пітта, 30-річна жінка з розкішним чорним волоссям Інес де Рамон є молодшою за нього на тридцять років. Проте вік не став перешкодою їхнім романтичним стосункам. 

 

Минув рік, як Інес розлучилась зі своїм зірковим голлівудським серцеїдом Полом Уеслі. Він подав документи на розлучення з Інес через непримиренні розбіжності у поглядах. 
Кажуть, що Інес зав'язала романтичні стосунки з Бредом відразу ж після розлучення з першим чоловіком. Зараз Інес де Рамон працює тренеркою з охорони здоров’я і має неймовірно струнку талію.  
Відомо, що Бред Пітт продовжує свою боротьбу за опіку зі своєю другою колишньою дружиною Анджеліною Джолі.

 

Інсайдер Us Weekly сказав: «Бред безперечно закохався в неї, і хоча все ще відносно нове, він абсолютно бачить довгостроковий потенціал у їхніх стосунках».

 

Інсайдер повідомив DailyMail.com, що Джордж Клуні, який є давнім другом Бреда Піта, давав йому поради щодо нових романтичних стосунків. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Зірки

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter