Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт розпочинає новий етап життя

Факти

30 березня
204

Зірка "Трої" житиме неподалік Сан-Франциско.

Бред Пітт розпочинає новий етап життя

 

Бред Пітт, лауреат премії "Оскар" і всесвітньовідомий американський актор, продав маєток за 39 мільйонів доларів. Початкова ціна будинку становила 45 мільйонів.


Нерухомість розташована у Каліфорнії в районі Лос-Феліс, який є доволі популярним серед зірок. Площа будинку становить близько 700 квадратних метрів. На території особняка є скейтпарк, бальна зала, кінотеатр, павільйон для тенісу, басейн, гараж для мотоциклів та багато іншого.


Як відомо, маєток побудували у 1910 році для нафтового барона Луї Макрея. Актор був власником цього будинку приблизно тридцять років. Купив він його за 1.7 мільйонів доларів у 1994 році в американської акторки Кассандри Пітерсон, яка стала відомою завдяки своїм ролям у фільмах жахів. Анджеліна Джолі-колишня дружина актора, також раніше жила у цьому будинку разом з чоловіком та шістьма їхніми дітьми.

 

Про це пише HELLO.

 

Повідомляють, що зірка "Одного разу в Голлівуді" житиме у Кармелі. Місто розташоване недалеко від Сан-Франциско і за п'ять годин їзди від Лос-Анджелеса. Зазначимо, у 2012 році Кармел був визнаний "Кращим місцем для життя в Сполучених Штатах" журналом CNN Money.

Також ходять чутки про те, що однією із причин продажу будинку стали нові стосунки актора із французькою моделлю та дизайнеркою Інес де Рамон, яка раніше перебувала у стосунках з американським актором Полом Веслі. Відомо, що у 2022 році їхні трирічні стосунки завершилися розлученням.


Нагадаємо, Бред Пітт та Анджеліна Джолі розійшлися ще у 2016 році, проте офіційно вони розлучилися лише у 2019 році.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter