Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт купив новий маєток

Факти

07 квітня
203

Нерухомість голлівудського актора.

Бред Пітт купив новий маєток

Бред Пітт придбав новий будинок у Лос-Анджелесі за 5,5 мільйона доларів.

 

Всесвітньовідомий американський актор купив нерухомість із трьома спальнями в онуки покійного американського нафтового магната Жана-Пола Гетті, Айлін Гетті, за 5,5 мільйона доларів. Айлін Гетті своєю чергою придбала його 2019 року в Джеймса Валентайна американського гітариста з гурту Maroon 5. Відомо, що маєток також називають "Сталевим будинком" через сталеву конструкцію з величезними скляними панелями, що дає змогу насолоджуватися захопливими краєвидами Лос-Анджелеса прямісінько з вікон. 

 

 

 

На території маєтку є величезний басейн із тропічним ландшафтом, гідромасажна ванна, сауна, тераса, домашній кінотеатр та багато іншого. 

 

Будівлю створив 1960 року архітектор Неіл М. Джонсон, площа будинку становить 2000 квадратних футів, інакше кажучи, приблизно 185 квадратних метрів.

 

Про це пише видання Daily Mail.

 

Нагадаємо, нещодавно голлівудський актор продав свою нерухомість, яка розташована у Каліфорнії, в районі Лос-Феліс, за 39 мільйонів доларів. Площа будинку близько 700 квадратних метрів. На території особняка скейтпарк, бальна зала, кінотеатр, павільйон для тенісу, басейн, гараж для мотоциклів та багато іншого. Про це можна прочитати на нашому сайті.

 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter