Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бред Пітт і його сусідка актриса

Факти

07 квітня
189

Бред Пітт і його сусідка актриса

Бред Пітт, 59-річний володар премії «Оскар», придбав свій будинок 1994 року за 1,7 мільйона доларів у актриси Кассандри Петерсон. Та стверджує, що будинок був із привидами, проте Бредові це сподобалось. Після 30-річного проживання актор продав маєток і землі довкола нього за 40 мільйонів. 


Кассандра розповіла цікаву історію про свого сусіда. Бред Пітт поступово скуповував землі довкола будинку і розширював свої угіддя. «Мені здається, тут було десь 22 будинки, які прилягали до краю його землеволодіння. І щоразу, коли вони наближались, він купував наступну ділянку», — пояснила актриса виданню PEOPLE.


Один із маєтків належав літньому чоловікові, якому було майже дев’яносто років. Пітт уклав угоду, яка дозволяла немічному дідусеві залишатися у проданому Бредові Пітту будинку.
«Він був дуже, дуже добрим до чоловіка. Його дружина померла, а Джон проживав сам,  пояснила Петерсон. Я знаю, що Бред дозволив йому жити безкоштовно, поки він не помре». Домовленість тривала трохи довше, ніж передбачав власник. Тому що Джон прожив 105 років.

 

  

 

Петерсон стала сусідкою Пітта, оскільки купила сусідній будинок. Вона говорить, що Пітт є надзвичайно приємною і доброю людиною. 


«Я пам'ятаю, як він раптом заговорив до мене: "Привіт, як справи?". 
Я відповідаю: "Га?". Я не могла говорити. Я почервоніла. Мені здавалося, що я знепритомніла, продовжує жінка. Він просто такий приголомшливо-приголомшливо красивий і до того ж милий».

 

Джерело: https://people.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter