Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Бред Пітт та Інес де Рамон відпочивають разом на березі моря

Факти

03 травня
1638

Бред Пітт та Інес де Рамон

Бред Пітт та Інес де Рамон відпочивають разом на березі моря

 

 

Бред Пітт і його дівчина Інес де Рамон насолоджувалися романтичною ранковою прогулянкою пляжем. Вони раділи втечі від папараці. Пара проводила час у Санта-Барбарі й насолоджувалася ранковою кавою, гуляючи на березі. Їхній роман, схоже, міцнішає. Нещодавно стало відомо, що Пітт перевіз Інес до свого будинку.

 

Вранці закохані одягли біле вбрання. Бред був у білому. Зокрема, у кремовій сорочці на ґудзики та із засученими рукавами й футболці під ним. У поєднанні з топом Пітт одягнув широкі штани кольору хакі та кросівки в тон.

 

 

Інес де Рамон одягнула білий сарафан міді з високими кросівками в тон. Поверх повітряної сукні з розрізом до стегон вона одягла темно-зелений пуховик.

 

Здавалося, пара була в піднесеному настрої, коли вони розмовляли і спостерігали, як їхні собаки бігали вздовж берега поруч із ними. Дворазовий володар премії «Оскар» навіть обійняв свою дівчину. Помітили, як він притягував її до себе під час прогулянки.


Раніше Інес побачили на прогулянці з приятелем у Лос-Анджелесі. Відразу ж папараці повідомили, що стосунки між нею та Піттом погіршилися через його розлучення з колишньою, 48-річною Анджеліною Джолі.

 

Пару вперше побачили разом за лаштунками на концерті в Лос-Анджелесі в листопаді 2022 року. Інес також супроводжувала Бреда на прем’єрі його фільму «Вавилон» наступного місяця, коли вони оприлюднили інформацію про свій роман.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter