Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Борщ із чорносливом

Дуже смачно

17 жовтня
125

Перша страва

Борщ із чорносливом

РЕЦЕПТИ

 

Інгредієнти: 2 л води, 4 картоплини, морквина, 2 ріпчасті цибулини, 300 г білокачанної капусти, 250 мл томатного соку, 10 в’ялених чорносливин, болгарська перчина, буряк, 2 зубчики часнику, сіль до смаку, столова ложка цукру, мелений чорний перець до смаку, 3 ст. л. олії, 30 г зеленої цибулі (для подавання).

 


Приготування. Картоплю помити, почистити й нарізати кубиками. Опустити в киплячу воду. Буряк та моркву помити, почистити і подрібнити на тертці із середніми вічками. Цибулину почистити та дрібно нарізати. Овочі обсмажити на олії. Додати цукор і томатний сік. Посолити й поперчити до смаку. Нарізати солодкий перець, нашаткувати капусту. Чорнослив промити. До майже готової картоплі додати томатну заправку, капусту, перець та чорнослив. Залишити покипіти ще на 15 хвилин. Потім додати подрібнений часник. Дати настоятися пів години. Перш аніж подавати на стіл, щедро посипати зеленою цибулею. Смачного!!!
Особливістю цього рецепту є те, що цей борщ готується з чорносливом, який додає йому пікантності та приємного копченого аромату. І незважаючи на те, що в борщі немає м’яса, він виходить неймовірно наваристим і смачним.

 

СМАКОТА

Автор: Лариса Облакевич

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter