Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Блейк Лайвлі знову підтверджує своє звання ікони стилю

Факти

Назар КОЛОДІЙ
19 липня 16:26
44
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Блейк Лайвлі — найгарячіша жінка в США

Блейк Лайвлі знову підтверджує своє звання ікони стилю

 


Минуло лише кілька тижнів після того, як ми захопилися шаленим подвійним джинсовим ансамблем, який вона вдягла на вечерю з колегами із серіалу «Це закінчиться з нами», і ось ми знову обговорюємо ще одне приголомшливе вбрання Блейк Лайвлі.


36-річна акторка продемонструвала стильну фігуру на заході Book Bonanza 2024 у Грейпвайн, штат Техас, 14 червня, чим іще раз підтвердила, що її звання ікони стилю нікуди не дінеться!
Мама чотирьох дітей продемонструвала свої, здавалося б, нескінченні ноги в неймовірній вовняній мінісукні-пінафорі з колекції Balmain Spring 2024, прикрашеній кришталем, бісером і ґудзиками, схожими на квіти. Супермінісукня була одягнена на прозорий ліф з довгими рукавами як на подіумі і чорний бралет, щоб зберегти скромність.


Випускниця «Пліткарки» довершила свій модний образ блискучими босоніжками Christian Louboutin Emilie, а також золотими сережками Ara Vartanian і каблучками. Свої біляві пасма вона заплела в легкий кінський хвіст, який ідеально виділяв сережки, а в макіяжі обрала коралову помаду та розпушені вії.

 


Блейк поділилася кількома фотографіями із заходу зі своїми 44,7 мільйонами підписників в Instagram і, зрозуміло, шокувала всіх!


«Ти найгарячіша жінка, яка коли-небудь існувала. її чоловік Райан Рейнольдс виграє в житті», погодився з шанувальник, а інший додав смайлик серця і вогняні емодзі: «Боже, благослови Америку і твої ноги».


Новий фільм Лайвлі заснований на книзі Колін Гувер 2016 року і виходить на екрани 9 серпня. Раніше актриса розповіла Entertainment Tonight, як вона рада знятися у фільмі, й пообіцяла шанувальникам, що фільм справді відповідає книзі!


«Комусь книга завжди подобатиметьсяся більше, ніж фільм, а комусь фільм більше, ніж книга, але я думаю, що ми просто зробили все можливе, щоби вшанувати книгу й шанувальників, і, я думаю, дійсно зробили щось, що працює навіть саме собою»,  сказала білява красуня.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter