Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Блейк Лайвлі зіштовхнулась із критикою з боку шанувальників за її нетактовну поведінку

Люди

Марія КАЛУШ
13 вересня 11:07
408
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Блейк Лайвлі та її подарунок

Блейк Лайвлі зіштовхнулась із критикою з боку шанувальників за її нетактовну поведінку
Скандальна зірка кіно

Життєві історії

 

 

Під час отримання браслета дружби на лондонській прем'єрі її фільму «Це закінчиться з нами» невідомий фанат вручив 37-річній актрисі Лайвлі рожевий браслет з бісеру.


Хоча Блейк висловила свою подяку, вона не наділа браслет, а швидко передала його комусь, заявляючи, що він «не пасує» до її вбрання. Ця репліка Лайвлі вразила деяких глядачів як «нетактовна».
Як видно з кліпу в TikTok, Лайвлі каже шанувальникові, який дарує подарунок: «Велике спасибі. Це так мило. Я покладу його тут, бо він не пасує до мого вбрання, але я надіну його пізніше». На противагу цьому, Ізабела Феррер, партнерка Лайвлі з фільму, відразу ж прикрашає своє зап'ястя браслетом дружби, отримавши його. «Дякую! О Боже, я збираюся його надіти», каже вона фанатові.


Коментатори під дописом у TikTok розкритикували Лайвлі і за її відповідь, і за те, що вона не помітила, що рожевий браслет насправді пасує до її рожевих сережок. «Як же він пасує до всього її вбрання!» написав один шанувальник, якого підтримали тисячі інших. 


Один критик написав, що цей кліп показав «справжню Блейк Лайвлі», а інший погодився з ним, написавши: «Це справжня вона». Ще один коментатор зазначив: «Я боюся, що це справжня Блейк Лайвлі». Хтось інший додав: «Спостерігати, як усмішка зникає з обличчя інтерв'юера, розбило мені серце». А ще один погодився: «Люди завжди були шоковані, коли я казав, що Блейк має енергетику поганої дівчини».

 


Останніми тижнями зіркова актриса зіштовхнулась зі значною негативною реакцією через дії, які сприйняли як «глухі» та «відірвані від реальності». Критики особливо обрушилися на акторку «Сестринства мандрівних штанів» за запуск лінії догляду за волоссям та просування її нового фільму «Це закінчується з нами», присвяченому домашньому насильству, але якйий рекламують у тоні, схожому на романтичну комедію.


Минулого місяця на тлі цієї суперечки спливло інтерв'ю 2016 року, в якому Лайвлі, її партнерка у фільмі Паркер Поузі та журналістка К'єрсті Флаа обговорюють фільм Вуді Аллена «Кафе “Товариство”». Багато глядачів кліпу звинувачують Лайвлі у «грубості» та «сороміцькій поведінці» щодо журналістки. 51-річна Флаа нещодавно завантажила своє інтерв'ю з Лайвлі на YouTube, назвавши його «Інтерв'ю з Блейк Лайвлі, через яке мені захотілося звільнитися з роботи».


На момент запису відео Лайвлі, яка перебуває у шлюбі з Райаном Рейнольдсом від 2012 року, була вагітна другою дитиною. Нині у подружжя четверо дітей. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter