Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Біллі Пайпер розкрила цікаві таємниці шкільного життя

Факти

Богдана СВІТЕНКО
03 квітня 20:04
416
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Біллі Пайпер і однокласниця

Біллі Пайпер розкрила цікаві таємниці шкільного життя

Життєві історії

 

Пайпер розповіла, що її однокласницю Емі Вайнгауз не любили у школі. Біллі зазначила, що Емі була дуже розумною у шкільні роки. Вона не була схожою на інших дівчат та часто робила дивні, абстрактні речі. За це її не сприймала більшість дітей.

 

Британська співачка, танцюристка та акторка Пайпер поділилася подробицями свого шкільного життя на подкасті Jessie and Lennie Ware's Table Manners. Біллі у 12 років переїхала до Лондона та підписала свій перший контракт. Тоді її запитали: «Хто твої однолітки?». На це дівчина відповіла: «Емі Вайнгауз. Вона завжди є зухвалою».

 

 

«Емі могла все. Вона була надзвичайно розумною та надзвичайно кмітливою, на відміну від інших дівчат у тій школі. З неї часто знущалися, тому що вона займалася своїми справами й любила натискати різні кнопки, робити дивні речі», розповіла співачка.

 

Біллі Пайпер і Емі Вайнгауз, яка померла 23 липня 2011 року від отруєння алкоголем, разом відвідували театральну школу Sylvia Young Theatre School. Серед відомих випускників цього зазакладу співачка Дуа Ліпа та актор Ніколас Голт.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter