Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Біллі Айліш виступила в Лос-Анджелесі на закритті Олімпіади 2024

Факти

Богдана СВІТЕНКО
13 серпня 13:40
266
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Біллі Айліш та проблеми зі звуком

Біллі Айліш виступила в Лос-Анджелесі на закритті Олімпіади 2024
Біллі Айліш на церемонії закриття Олімпіади

Життєві історії

 

Виступ Біллі Айліш на церемонії закриття Олімпійських ігор 2024 назвали запальним. Однак деякі фанати стверджували, що їм було погано чути Біллі. 22-річна американська співачка та авторка пісень була серед зірок, обраних для виступу в сегменті, що представляв Олімпійські ігри 2028 року в Лос-Анджелесі.

 

 

Одягнена з ніг до голови у вбрання від Ralph Lauren, Біллі Айліш заспівала свій трек BIRDS OF A FEATHER з альбому Hit Me Hard and Soft перед натовпом на сонячному пляжі Лос-Анджелеса. 

 

Шанувальники зірки були в захопленні від її вокалу, вихваляючи незабутній виступ на церемонії. Інші ж були розчаровані, оскільки стверджували, що ледве чули співачку, звинувачуючи організаторів у тому, що вони зіпсували звук. Попри негаразди зі звуком, фанати писали у X (раніше Twitter): «Буквально дивився цілих три години цю жахливу церемонію закриття Олімпіади тільки для того, щоб вони зіпсували звук на виступі Біллі», «Виступ Біллі Айліш на церемонії закриття Олімпіади був запальним... Її талант і енергія запалили сцену…», «Чекав до кінця тільки заради неї».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter