Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бен Аффлек наполягає на розлученні із Дженніфер Лопес

Люди

Марія КАЛУШ
21 травня 16:50
357
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бен Аффлек розлучатиметься

Бен Аффлек наполягає на розлученні із Дженніфер Лопес

Життєві історії

 

 

Видання PageSix повідомляє, що Бен Аффлек наполягає на розлученні з Дженніфер Лопес, назвавши їхній шлюб «гарячою мрією». Видання стверджує, що 51-річний Аффлек готовий розірвати свій дворічний шлюб, стверджуючи, що рішення одружитися «тимчасовим божевіллям».


Джерело розповіло сайту, що Аффлек «отямився» після того, як раніше був шалено закоханий у 54-річну співачку Лопес, що не міг усе тверезо обміркувати. Незважаючи на те, що останніми днями актора помічали, що він усе ж таки проводить час наодинці з Лопес, тепер він відчуває, що його голова «чиста» і він може рухатися далі. «Якби існував спосіб розлучитися на підставі тимчасової неосудності, він би це зробив», — сказало джерело PageSix.


Медіа пише, що вони також шукали разом нові будинки після того, як торік спільно інвестували кошти в особняк вартістю 60 мільйонів доларів. Джерело повідомило PageSix, що будинок Лопес справді призначений лише для «інвестиційної мети».


Шанувальники зауважили, що із зірковою парою щось не так, після того, як вони майже два місяці не фотографувалися разом. Однак у пари був насичений кар’єрний графік: Бен знімав фільм «Бухгалтер» у Лос-Анджелесі, а Лопес працювала над своїм туром і проєктами.

 


У документальному фільмі «Найвеличніша історія кохання, яку ніколи не розповідали» Аффлек дав зрозуміти, що йому не подобається, коли його дружина ділиться його старими любовними листами. Також він говорив, що проти того, щоб їхнє життя висвітлювали в соціальних мережах. Проте Лопес дотримувалась протилежної думки і робила все, щоб дивувати своїх підписників новими світлинами і подробицями життя в мережі інстаграм.


Вони вперше закохалися під час знімання свого фільму «Джилі» 2003 року й тоді ж заручилися. Проте пара розлучилася 2004 року. Вони знову поновили свої стосунки 2021-го й утекли в Лас-Вегас у липні 2022 року, перш ніж провести велику церемонію одруження в Джорджії.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter