Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Белла Хадід вражає стрункою фігурою на вулицях Лос-Анджелеса

Люди

Богдана СВІТЕНКО
29 серпня 15:30
393
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Белла Хадід у стильному образі

Белла Хадід вражає стрункою фігурою на вулицях Лос-Анджелеса
Белла Хадід у Лос-Анджелесі

Життєві історії

 

 

Американська супермодель Белла Хадід продемонструвала свою підтягнуту фігуру. Її помітили, коли вона прямувала на зустріч у Лос-Анджелесі. 

 

 

27-річна супермодель була одягнена в мереживний кроп-топ і джинси із заниженою талією, які продемонстрували її прес та стрункі ноги. Белла поєднала своє вбрання із сонцезахисними окулярами, поясом, що підкреслював талію, черевиками, а також дизайнерською сумочкою. Окрім цього, вона одягнула декілька золотих каблучок та розпустила своє темне волосся, щоб додати трішки елегантності образу.

 

Белла Хадід, яка є колишньою моделлю Victoria's Secret, розпочала свою кар’єру в індустрії моди, коли їй було лише 16 років. Саме співпраця із цим брендом стала важливим етапом у кар'єрі дівчини та виділила її статус моделі світового рівня. Після завершення епохи Victoria's Secret Fashion Show Белла успішно продовжила роботу в цій сфері, зосередившись на співпраці з іншими провідними модними будинками та брендами. На сьогодні вона є однією з найвідоміших і найуспішніших моделей.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter