Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бейонсе вдало пожартувала зі своїх шанувальників

Факти

Назар КОЛОДІЙ
29 березня 10:14
241
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркова співачка

Бейонсе вдало пожартувала зі своїх шанувальників

Життєві історії

 

 

Бейонсе довела шанувальників до істерики своїми постами в інстаграмі. Вона вирішила посміятися з безлічі вірусних мемів, які з’явилися після церемонії «Ґреммі» минулого місяця. Зірка була присутня на нагородженні як гість, оскільки не отримала жодної номінації.


У новому відео, опублікованому в четвер, 42-річна співачка поділилася грубо відредагованим фото у великому чорному капелюсі, який змінює розмір і значно збільшується. Бейонсе любить одягати ковбойські капелюхи з епохи кантрі.

 

 

Зірка, яка планує випустити альбом на тему кантрі Cowboy Carter, носила особливо великий капелюх на «Ґреммі» в лютому. У відповідь користувачі соціальних мереж почали редагувати головний убір, який ставав усе більшим і більшим. В одному з численних твітів, які показують образ Бейонсе на честь «Ґреммі», капелюх став настільки великим, що він займав майже всю площу світлини.


Довідка. 

Бейонсе є найуспішнішою в історії темношкірою співачкою, яка гастролює. 2023 року вона встановила абсолютний рекорд за кількістю нагород «Ґреммі». Отримавши перемогу в чотирьох категоріях, співачка здобула сумарно 32 статуетки, побивши рекорд угорського диригента Георга Шолті, який тримався 25 років. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter