Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бейонсе в центрі уваги з новим музичним альбомом

Люди

Богдана СВІТЕНКО
16 серпня 14:00
125
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бейонсе знову тріумфує

Бейонсе в центрі уваги з новим музичним альбомом
Бейонсе отримує численні номінації

Життєві історії

Американська виконавиця Бейонсе отримала 12 номінацій у майбутній премії People's Choice Country Awards 2024. Її останній альбом Cowboy Carter підняв співачку на вершину цьогорічних номінацій.

 

 

42-річна Бейонсе тримала дві номінації в категорії «Жіноча пісня року» за свої пісні 16 Carriages і Texas Hold 'Em. Окрім того, її двічі номінували в категорії «Кавер-пісня». Також вона з’явилась у номінаціях «Жінка-артист», «Народна артистка» та «Зірка кантрі» тощо.

 

Досягнення Бейонсе всупереч критиці щодо переходу попзірки в музику напряму кантрі. Напередодні виходу альбому повідомляли, що суперзірку не хвилює реакція тих, хто хоче, щоб вона залишалася у своєму «вузькому напрямі». Інсайдер сказав, що Бейонсе не злякається негативної реакції, яку вона може отримати від недоброзичливців, оскільки зосереджена на тому, щоб «висвітлити внесок афроамериканців у цей жанр».

 

Церемонію нагородження People's Choice Awards 2024, яку проведе канадська співачка та поетеса Шаная Твейн, транслюватимуть у прямому ефірі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter