Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бейонсе розповіла про материнство і творчість в інтерв’ю виданню GQ

Факти

Степан ПАВЛІВ
18 вересня 10:11
121
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бейонсе виховує дітей із молитвою і терпінням

Бейонсе розповіла про материнство і творчість в інтерв’ю виданню GQ
Зірка Бейонсе виховує власних дітей і продовжує кар'єру

Життєві історії

 

 

Нещодавно американська співачка Бейонсе відверто розповіла про материнство та виховання трьох дітей (12-річної Блу Айві та семирічних близнюків Румі і Сера) разом зі своїм чоловіком Джей-Зі. У рідкісній розмові з GQ 43-річна володарка «Ґреммі» зазначила, що вважає батьківство «заземлюючим і повноцінним», але наголосила, що це, звичайно, не завжди легко.


Квін Бей розповіла що попри міжнародний тур «Renaissance Tour» та запуск лінії догляду за волоссям «Cécred» і віскі «SirDavis», її діти залишаються її головним пріоритетом. Хітмейкер «Texas Hold 'Em» також зазначила, що вона ретельно планує свої професійні зобов'язання, щоб вписати їх у графік своїх дітей.


Співачка розповіла виданню: «Виховувати трьох дітей нелегко. Що старшими вони стають, то більше вони стають власними особистостями з унікальними потребами, хобі та соціальним життям». Вона мило додала, що її двійнята «послані Богом». Бейонсе також поділилася, що «батьківство постійно вчить тебе пізнавати самого себе». Це вимагає «багато молитви і терпіння», продовжила вона, зазначивши, що «любить» це.

 


Незважаючи на те, що її графік дуже напружений, виконавиця пісні «Love on Top» розповіла, що Блу Айві, Румі та Сер супроводжують її «всюди» - чи то в офісі, чи то в студії звукозапису, чи то на хореографічних і танцювальних репетиціях.  


«Мої діти йдуть зі мною всюди, куди б я не пішла. Вони приходять до мене в офіс після школи, і вони зі мною в студії», сказала вона. Суперзірка додала: «Вони на танцювальних репетиціях. Цілком природно, що вони вивчають мою хореографію».


Хоча Бейонсе неодноразово дозволяла своїй старшій доньці виходити на сцену протягом останніх місяців, її головною турботою залишається забезпечення Блу Айві та її братам і сестрам відчуття нормального життя.

 


«Я дуже багато працюю над тим, щоб забезпечити моїм дітям якомога більше нормального життя і приватності, щоб моє особисте життя не перетворилося на бренд», зазначила вона.  
Колишня учасниця Destiny's Child продовжила: «Я доклала надзвичайних зусиль, щоб залишатися вірною своїм кордонам і захистити себе і свою сім'ю. Ніякі гроші не варті мого спокою. Ніякі гроші не варті мого спокою».


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter