Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бейонсе розповіла про кар'єру і виховання власних дітей

Люди

Богдана СВІТЕНКО
11 вересня 13:20
111
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бейонсе порівнює минуле і теперішнє

Бейонсе розповіла про кар'єру і виховання власних дітей
Бейонсе згадує минуле

Життєві історії

 

 

Американська співачка Бейонсе розповіла, що вона виросла в зовсім іншому світі, ніж її власні діти. 43-річна зірка вирішила порівняти теперішній час із тим періодом, коли вона лише познайомилась зі своїм чоловіком Джей-Зі, з яким вони одружені з 2008 року.

 

 

Бейонсе розповіла: «Ми з чоловіком користувалися телефонними картками та Skype, коли закохувалися. Я не могла дозволити собі міжнародні готельні рахунки, тому буквально діставала міжнародні телефонні картки, щоб зателефонувати йому». Також вона зазначила, що тепер вони живуть у доступному світі з великою кількістю інформації. «Наші діти можуть спілкуватися по FaceTime і бачити своїх друзів у будь-який момент», сказала вона в інтерв'ю для журналу GQ.

 

 

Зараз Бейонсе разом із чоловіком виховують трьох спільних дітей: 12-річну Блю Айві та семирічних Сера і Румі. Старша донька відомої співачки в останній час стала постійною гостею на концертах своєї мами. Однак суперзірка зазначила, що спершу неохоче ставилась до присутності своєї дитини на гастролях, але все ж таки дозволила Блю Айві вийти на центральну сцену під час свого виступу та танцювати разом із нею.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter