Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бейонсе демонструє яскраві візерунки свого гардероба на побаченні

Люди

Степан ПАВЛІВ
28 серпня 14:13
293
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бейонсе і шанувальники її творчості

Бейонсе демонструє яскраві візерунки свого гардероба на побаченні
Американська зірка R&B

Життєві історії

 

 

Американська авторка-виконавиця в стилі R&B Бейонсе без особливих зусиль втілила стильний образ «багатої мами» під час вечері з чоловіком Джей-Зі в модній піцерії у Брукліні. Зірка проміняла свій вестерн-стиль на вишуканий ансамбль, накинувши на плечі елегантний чорний блейзер, а під ним глибоку чорну майку-безрукавку.


На тлі стриманих чорних деталей сяяли її сміливі аксесуари: хустка, широкі штани та сумочка з яскравими візерунками оливково-зеленого, чорного, білого і коричневого кольорів. Свій розкішний образ зірка довершила глянцевими чорними човниками. 


Її віддані шанувальники не могли не похвалити стильний образ Сесред для вечері, оскільки вони засипали співачку безліччю компліментів під публікацією в інстаграмі: «Вона завжди має чудовий вигляд, коли виходить у світ». «Бейонсе? Вийшла на вулицю? Світ зупинився». «Бей абсолютно красива і приголомшлива».

 


Нещодавно фан-спільнота співачки була схвильована чутками про те, що їхня королева Бей може відвідати та виступити на цьогорічному з'їзді Демократичної партії США з нагоди історичної номінації віце-президента Камали Гарріс на посаду президента США. Однак, на превелике розчарування її шанувальників, чутки виявилися неправдивими. Її представник повідомив The Hollywood Reporter: «Повідомлення про виступ не відповідає дійсності».


Поза тим присутність співачки на з'їзді було відчутно через її музику. Пісня Бейонсе Freedom звучала, коли Гарріс виходила на сцену і сходила зі сцени для своєї промови, де пізніше вона офіційно прийняла висунення від партії.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter