Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Баррі Кеоган і Сабріна Карпентер насолоджуються життям

Люди

28 березня
307

Закохані й безтурботні

Баррі Кеоган і Сабріна Карпентер насолоджуються життям

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

24-річна Сабріна Карпентер відсунула завісу над своїм «веселим» і «безтурботним» життям на тлі нового бурхливого роману з 31-річним зірковим актором Баррі Кеоганом. Дует уперше пов’язали у грудні, коли Баррі перейшов до міжнародного статусу серцеїда за свій яскравий виступ у Солтберні.


Закохані підтвердили, що були на вечірці вручення премії «Ґреммі» в лютому, але обоє утрималися від публічних обговорень. Однак тепер попзірка вирішила порушити мовчання, оголивши душу про те, що «насолоджується новими змінами» своїх нових романтичних стосунків.

 

 

Під час розмови у Cosmopolitan Сабріна Карпентер відсунула завісу над своїм молодим життям – серед її нового бурхливого роману з Баррі. Сабріна сказала: «Для мене це було визначено долею. Проте я не намагаюся прискорювати події». Співачка додала: «Стосунки, у які я насправді хочу вкласти свою енергію, мають бути цікавими і надихати. Інакше вони віддаляють мене від інших речей, які я люблю». На закінчення вона мовила: «Так, це весело і безладно. Мені здається, я в цьому місці, де справді насолоджуюся новизною стосунків».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter