Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Барбі Марго Роббі та Ґрета Ґервіґ отримали нагороду за найкращу комедію

Факти

Назар КОЛОДІЙ
15 січня 12:21
241
Джерело: Газета "Життєві історії"

Чудова комедія і заслужена нагорода

Барбі Марго Роббі та Ґрета Ґервіґ отримали нагороду за найкращу комедію

ШОУ-БІЗ

 

 

Блокбастер «Барбі», який торік заробив 1,4 мільярда доларів США у світовому прокаті, отримав найвищу нагороду серед комедійних фільмів. Проте фільм не було заплановано на трансляцію, а натомість оголосили під час показу, перш ніж припинити рекламу.


Синопсис фільму був таким: «Барбі та Кен чудово проводять час у барвистому та, здавалося б, ідеальному світі Барбіленд». Однак коли вони отримують шанс потрапити в реальний світ, вони незабаром відкривають радість і небезпеку життя серед людей».


Ведучий оголосив: «Сьогодні ввечері Барбі визнали найкращою комедією». 33-річна Марго та 40-річна режисерка Ґрета швидко піднялися на сцену фестивалю, який вшановує найкращі досягнення і у кіновиробництві, і в телевізійних програмах за 2023 рік.


Найбільш шокуючим моментом вечора став Пол Джаматті, який переміг фаворита Кілліана Мерфі в категорії «Найкращий актор». 56-річний Пол претендував на нагороду за фільм The Holdovers, натомість Кілліана номінували за блокбастер «Опенгеймер». Вони змагалися з Бредлі Купером — «Маестро», Леонардо Ді Капріо — «Вбивці квіткової повні», Колманом Домінго — «Растін», і Джеффрі Райтом — Американська фантастика.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter