Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Б'янка Ченсорі шокує ресторани Лос-Анджелеса своїми образами

Люди

Богдана СВІТЕНКО
15 липня 22:45
332
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Б'янка Ченсорі та Каньє Вест: скандальне подружжя

Б'янка Ченсорі шокує ресторани Лос-Анджелеса своїми образами

Життєві історії

 

Австралійська архітекторка та дружина Каньє Веста Б’янка Ченсорі не припиняє дивувати публіку своїм екстравагантним вбранням. Тепер ресторатори пообіцяли заборонити парі заходити у свої заклади.

 

 

Така реакція стала наслідком вечері 29-річної Б’янки разом з її 47-річним чоловіком Каньє в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Жінка вирішила одягнути відвертий топ, який ледь прикривав груди.

 

Згодом у соцмережах власники закладів почали висловлювати своє обурення: "Якщо я є власником будь-якого закладу, куди ці двоє мають намір увійти, я скажу з поваги до моїх клієнтів, що їм вхід заборонений", "…Це абсолютно недоречно і є поганим прикладом наслідування для маленьких дітей…", "Вона має абсолютно смішний вигляд. Як будь-який пристойний ресторан може прийняти клієнта в такому одязі?", "Жоден власник чи менеджер ресторану не повинен дозволити їм увійти в такому одязі, хіба що вони заздалегідь заплатять, щоб забронювати весь ресторан, і це буде їхнім приватним місцем, поки вони там".

 

Б’янка Ченсорі стала відомою завдяки своєму особливому стилю. Її чоловік Каньє Вест раніше був одружений на Кім Кардаш’ян. Чоловік часто просив Кім змінити свій одяг, якщо думав, що вона показує своє тіло занадто сильно. Сама Кім розповідала, що під час їхнього восьмирічного шлюбу Каньє "завжди її одягав".

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter