Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Б'янка Ченcорі знову шокувала публіку своїм вбранням

Факти

Богдана СВІТЕНКО
26 липня 18:08
139
Джерело: Газета "Життєві історії"

Укотре в центрі уваги

Б'янка Ченcорі знову шокувала публіку своїм вбранням

Життєві історії

 

Австралійська архітекторка Б'янка Ченсорі знову вийшла на вулицю напівоголеною. 29-річна дівчина прямувала до кінотеатру разом зі своїм 47-річним чоловіком Каньє Вестом.

 

 

Б’янка, яка здобула свою репутацію завдяки екстравагантному вигляду, одягла повністю прозорий топ, який оголив її соски, та дуже короткі тілесні шорти й додала туфлі на підборах і кепку. Також дівчина була без макіяжу. Б’янка та Каньє покинули кінотеатр через чорний вхід лише за 45 хв.

 

Ченсорі часто одягає дуже відкриті наряди та виходить у них у публічні місця. Через це вже встигла отримати обурення від людей. Після того як вона відвідала місцевий ресторан у Лос-Анджелесі в іншому відвертому вбранні, чим порушила дрескод, багато рестораторів були незадоволені її зовнішнім виглядом. Вони заявили, що не допустять її разом із чоловіком у свої заклади, зазначивши, що її вигляд є неприпустимим і поганим прикладом для дітей. Також наголосили, що сучасні стандарти стали занадто м'якими порівняно з минулими нормами суспільства. «Вона має абсолютно смішний вигляд. Як будь-який пристойний ресторан може прийняти клієнта в такому одязі?» написав один із них.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter