Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Б'янка Ченсорі зі своїм чоловіком і його дітьми вирушили в Південну Корею

Факти

Марія КАЛУШ
01 вересня 12:15
488
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Б'янка Ченсорі та нерви Кім Кардашьян

Б'янка Ченсорі зі своїм чоловіком і його дітьми вирушили в Південну Корею
Дивна подорож Веста і його дружини

Життєві історії

 

 

Минулого тижня Каньє Вест і Б'янка вирушили до Південної Кореї на вечірку з нагоди презентації альбому репера і, схоже, вирішили взяти із собою дітей. Б'янку, яка була одягнена в обтислі легінси-капрі та вузьку сорочку з довгими рукавами, що, безумовно, є одним з її найскромніших вбрань, сфотографували з шестирічною Чикаго Вест, 11-річною Норт Вест і п'ятирічним Псламом, які йшли поруч з нею. Четвертої дитини Кім і Каньє, восьмирічного Сейнта, схоже, з ними не було.


Б'янку Ченсорі, дружину Каньє Веста, відому своїми відвертими вбраннями, які є майже непристойними, помітили з дочкою Каньє Веста Чикаго, яку він ділить зі своєю колишньою дружиною Кім Кардашьян, та трьома іншими дітьми, в аеропорту в Південній Кореї. 


Шанувальники поспішили попередити, що Кардашьян буде незадоволена тим, що Ченсорі перебуває так близько до її дітей, незважаючи на те, що технічно вона є їхньою мачухою. 

 


Каньє йшов прямо перед четвіркою, одягнений у білу толстовку на блискавці і в сонцезахисних окулярах. Каньє і Б'янка одружені з грудня 2022 року і за цей час встигли наробити чимало галасу. Зазвичай Б'янка носить менше одягу, ніж потрібно, і багато шанувальників припускають, що це на прохання Каньє, який часто публікує фотографії Б'янки в мінімумі одязі у своєму інстаграмі. Із цієї причини шанувальники припускають, що Кім хотіла б отримати повну опіку над їхніми дітьми, а не спільну опіку, на якій вони з Каньє зупинилися в листопаді 2022 року.


У соціальних мережах шанувальники коментують знімки сім'ї, зроблені папараці, пишучи, що Кім точно не зрадіє, побачивши ці знімки своїх дітей. «Слава Богу, що Б'янка нарешті пристойно вдягнута, написала одна людина в коментарях до посту в інстаграм, присвяченому цьому знімку.


«Навіть якщо вона сьогодні одягнена, Кім це не сподобається», відповів інший шанувальник. «Я ніколи не розумів, чому Кім погодилася розділити опіку над своїми дітьми із цим монстром,  додав ще один користувач. «Хоча я думаю, що він одружився на Б'янці тільки після того, як вони домовилися про спільну опіку». «Бідолашна Кім», написав останній шанувальник. «Як мати я б жахнулася, побачивши своїх дітей із цими людьми».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter