Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Б'янка Цензорі дивує своїм скромним образом в аеропорту

Люди

Степан ПАВЛІВ
17 вересня 12:34
383
Джерело: Газета "Життєві історії"

Б'янка Цензорі одягла напівпрозоре вбрання в Китаї

Б'янка Цензорі дивує своїм скромним образом в аеропорту
Епатажна пара в Китаї

Життєві історії

 

 

Епатажна модель Цензорі нещодавно здивувала шанувальників, обравши більш скромний образ, аніж її звичайні пікантні вбрання. Разом зі своїм чоловіком Каньє Вестом пара вирушила з Токіо до Пекіна на його останню вечірку-прослуховування.


Австралійська красуня обрала простий ансамбль кремового кольору, поєднавши водолазку на довгий рукав з байкерськими шортами в тон. Свій образ для аеропорту вона доповнила туфлями на підборах та капелюхом від сонця, щоб створити стриману атмосферу. 


Каньє також підтримав кремову тему, одягнувши спортивний костюм, білі кросівки та сонцезахисні окуляри.

 


Цензорі стояла в довгій черзі разом з іншими мандрівниками, готуючись до вильоту в Пекін разом з репером і його другом-бізнесменом Беном Прістом. Колишній чоловік Кім Кардашян разом зі своїм колегою зі студії Тай Долла Сігном мають намір розпочати піар-захід у Хайкоу, щоб просувати свій триальбомний проєкт Vultures.


Схоже, що скромний образ Б'янки в аеропорту був лише короткою миттю, оскільки пізніше TMZ поділився фотографіями пари, яка прогулюється лобі готелю Intercontinental в Хайкоу, Китай.


Вона повернулася до свого фірмового стилю, одягнувши напівпрозорий кроп-топ без бретель і обтислі легінси. Незважаючи на більш консервативний підхід Китаю до публічного вбрання, Б'янка залишилася вірною своєму сміливому модному вибору, не пропустивши жодного удару.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter