Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Арнольд Шварценеґґер і його балотування на посаду президента США

Факти

28 жовтня
1079

Зірка "Термінатора" не шкодує ні про що

Арнольд Шварценеґґер і його балотування на посаду президента США

ЗІРКИ

 

 

76-річна зірка "Термінатора" під час виступу в ток-шоу Грема Нортона відповів, що конституція США не дозволяє йому балотуватися на посаду президента під час виборів 2024 року. 


Він зізнався, що не засмучений цим фактом. Шварценеґґер висловив вдячність за те, що Америка дозволила йому досягти всього, що він здобув за свою довгу кар'єру. "Усе, чого я досягнув, —  завдяки Америці. Я не збираюся скаржитися на те, що не отримав більшого", – пожартував актор.


Арнольд балотувався на посаду губернатора Каліфорнії 2003 року і балотувався до 2011 року, поки не залишив посаду в січні того ж року. Незважаючи на наявність подвійного громадянства впродовж 14 років, конституція визначає, що президент має мати не менш ніж 35 років і бути народженим у США. Арнольд Шварценеґґер переїхав до Америки, коли йому виповнився 21 рік. Він виріс у Австрії.


Зірка "Термінатора" наголосив: "США дали мені багато можливостей, і американський народ був таким привітним, що мене прийняли із розпростертими обіймами", - додав актор.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter