Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріанна Гранде грає головну роль у фільмі-фентезі «Зла»

факти

Степан СЕМКІВ
04 липня 10:12
71
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Аріанна Гранде розповідає про справжню дружбу

Аріанна Гранде грає головну роль у фільмі-фентезі «Зла»

 

 

У чарівній країні Оз розгортається незвичайна дружба. Серед смарагдових полів і чарівних лісів країни Оз дві юні дівчини ступають на поріг знань – Ельфаба (Синтія Еріво), зеленошкіра дівчина з вогненним характером, і тендітна Галінда (Аріана Гранде). Їхні долі переплітаються в стінах університету Шиз, де вони стають сусідками по кімнаті.


Незважаючи на різницю в характерах та світоглядах, дівчата знаходять спільну мову. Їхню дружбу очікують випробування, адже саме в цей час кожна з них розкриє свої справжні якості.


Фільм "Зла" – це фентезійна мелодрама, заснована на бродвейському мюзиклі 2013 року, який ґрунтується на романі Грегорі Магваєра. Цей твір пропонує альтернативний погляд на історію з "Чарівника країни Оз", досліджуючи мотиви та глибину персонажів, яких часто зображують як лиходіїв.

 


Головні ролі втілюють зірки світового рівня: володарка премії "Еммі" Синтія Еріво та володарка мультиплатинової "Ґреммі" Аріана Гранде.


Щоб зберегти красу та глибину бродвейської постановки, фільм "Зла" випустять у двох частинах. Перша з них уже на екранах, а другу очікують на листопад 2025 року.
Фанати були в захваті, коли вийшов повний трейлер музичної адаптації, в якій головні ролі виконали Синтія Еріво та Аріана Гранде. 


Спочатку реліз фільму був запланований на 22 листопада, але згодом його перенесли на 27 листопада. Таким чином, він вийде на екрани одного дня з довгоочікуваним "Гладіатором-2". 
Дату виходу фільму "Зла" було перенесено, що поставило його в один ряд із фільмом "Гладіатор-2". 


Як повідомляє The Independent, "Злу" було перенесено, щоби врахувати схожі демографічні показники, які, як очікують, будуть і у цього фільму, і у "Моани-2", що вийде на екрани 27 листопада від студії "Дісней". 


Джерело: https://www.the-express.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter