Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Гранде здійснила свою мрію — отримала роль у мюзиклі

Факти

Степан СЕМКІВ
08 червня 10:08
154
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Аріана Гранде на зніманнях фільму

Аріана Гранде здійснила свою мрію — отримала роль у мюзиклі

Життєві історії

 

 

30-річна співачка та актриса Аріана Гранде завітала у шоу The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, де вона обговорювала свою роль Глінди в майбутній екранізації хітового бродвейського мюзиклу Wicked.


Під час розмови 49-річний Феллон сказав, що бачив твіт Гранде, опублікований іще 2011 року, про її «роль мрії» у фільмі, заснованому на романі «Зла: Життя і часи злої відьми із Заходу» 1995 року, Грегорі Магвайр. «До речі, я знайшов твіт, який ви опублікували 2011 року», — сказав ведучий, піднявши листівку з дописом попзірки.


«Знаєте, це те, чим ми із Синтією жили щодня. Геніальна Синтія Еріво», — сказала Гранде, розповідаючи про реакцію публіки на трейлер. 

 

 

«Але найсмішніше те, що люди кажуть: «Це, мабуть, дивно бачити це зараз із усіма можливостями віртуальної реальності, хіба ж не дивно?» — сказала співачка. «А я кажу: «Так, вони додали кілька літаючих мавп і деяких тварин. Натан [Кроулі] розробив їх і витратив місяці на їх створення».


Режисер Wicked підтверджує, що в мюзиклі з фільму використано «Живий вокал» Аріани Гранде та Синтії Еріво.


Аріана Гранде розповіла, що її перший день зйомок був «найемоційнішим днем у моєму житті». «Все, що я пам’ятаю, це те, що я трималася за руки із Синтією та режисером Джоном [М. Чу] і плакала. І [Джон] сказав: «Ласкаво просимо до Wicked», сказала вона Variety. Розповідаючи про Еріво, вона додала: «Вона справді моя сестра. Ми дійсно знайшли одне в одному те, що нам було потрібно».


Поряд із Гліндою Гранде Еріво грає роль Ельфаби в майбутньому фільмі. В екранізації також знялися актор Бріджертона Джонатан Бейлі в ролі Фієро, а також Джефф Голдблюм у ролі Чарівника та Мішель Йо в ролі Мадам Моррібл.


Фільм вийде у світ у двох частинах. Перша частина дебютує в кінотеатрах 27 листопада 2024 року.


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter