Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Гранде відреагувала на коментарі щодо свого тіла

Люди

12 квітня
156

Цькування тіла відомої співачки.

Аріана Гранде відреагувала на коментарі щодо свого тіла

Аріана Гранде записала відео, в якому запевнила шанувальників, що з її здоров’ям усе гаразд. Усе через те, що в соціальних мережах значна кількість людей обговорювала та критикувала тіло знаменитості.

 

Про це пише видання Page Six.


Зважаючи на нові фото виконавиці в мережі, багато користувачів розкритикувало зовнішній вигляд зірки. Люди почали порівнювати тіло виконавиці на різних фото, у підсумку зробили висновок, нібито знаменитість зараз знадто худа та нездорова.


Артистка все це спростувала у своєму відеоролику в TikTok.


Насамперед виконавиця розповіла, що зовнішній вигляд на світлинах, який люди вважають "здоровим", зовсім таким не був. Виконавиця зазначила, що тоді жахливо почувалася, приймала багато антидепресантів і погано харчувалася. За словами співачки, тоді це була найменш здорова версія її тіла. Аріана Гранде попросила шанувальників не критикувати її зовнішність. Співачка зазначила, що суспільство має толерантно ставитись до інших людей та їхніх тіл. Вона також додала, що інколи краще промовчати, адже здорові люди можуть виглядати по-різному. 


Наприкінці відео артистка додала: "Я вважаю, що ви дуже красиві. Хоч через що ви зараз проходите. Незалежно від ваги, незалежно від вашого макіяжу, незалежно від того, які косметичні процедури ви робили чи не робили…".


Нагадаємо, нещодавно Мадонна також зловила хвилю негативних коментарів через свою зовнішність

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter