Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна прагне виглядати більш натурально

Люди

08 квітня
203

Зміни в зовнішності попзірки.

Мадонна прагне виглядати більш натурально

Мадонна зловила хвилю хейту через свій зовнішній вигляд і тепер намагається повернути натуральну та більш звичну для фанатів зовнішність. Співачка планує зробити це до початку свого світового туру The Celebration Tour.

 

Про це повідомило джерело Daily Mail.

 

Після церемонії вручення музичної премії "Греммі2023" мережею почали ширитись негативні коментарі щодо пластичнх операцій попзірки, оскільки образ виконавиці кардинально відрізнявся від звичного для неї.

 

Зазначимо, артистка цьогоріч не отримала нагород на премії. Втім, вона з’явилась на сцені, щоб забрати статуетки замість Сема Сміта та Кім Петрас, які готувалися до свого виступу. Після промови виконавиці на церемонії нагородження, фанати незадовільно відреагували на зовнішній вигляд знаменитості. Люди почали порівнювати співачку із персонажем серії фільмів жахів "Пила" та писали багато образливих слів.

 

Джерело DailyMail також додало, що критика зовнішності співачки впливає на неї, й зараз вона проходить низку процедур, які відновлять її природний вигляд. 

 

Нагадаємо, 15 липня 2023 року Мадонна розпочне світове турне The Celebration Tour, присвячене її 40-річній музичній кар'єрі. Перший концерт відбудеться у Ванкувері. До того ж співачка відвідає інші міста США, Канади, Великої Британії та країн Європи. 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter